Mainostoimisto Ylöjärvi 2017-09-25T14:13:54+00:00

Mainostoimisto Ylöjärvi – koko Suomi

Ihan Velhoa porukkaa

Olen Velhovision Maaret, mutta Velhovisio on paljon muutakin kuin minä. Taustoistani löytyy monen ammattilaisen osaaminen yhteistyökumppaneiden muodossa: eri tasoisia koodareita, painotaloja, copyosaamista, valokuvausta, videokuvausta… Loistavat verkostot tekevät Velhovisiosta kilpailukykyisen. Sijaitsemme Ylöjärvellä, mutta palvelemme sujuvasti linjoja pitkin koko Suomea.

Missä olemme hyviä?

Innostumme puolestanne

Kun valitset meidät työhön, saat kaupan päällisiksi myös valtavan energian, mielikuvituksen ja intohimon. Innostumme asiakkaamme yrityksestä ja valjastamme osaamisemme yrityksen hyödyksi.

Harkitut palvelupaketit

Olemme laittaneet vuosikymmenen kokemuksen peliin ja olemme tuotteistaneet tarjouksia, missä on karsittu kaikki turha pois tippaakaan laadusta tinkimättä. Meille laatu merkitsee sitä, että mitä mieltä teidän asiakkaanne ovat yrityksestänne.

Kehitämme osaamistamme

Markkinoinnin ala muuttuu koko ajan ja uutta opiskeltavaa tulee koko ajan. Me puurramme pitkää päivää seuloessamme ne hyödyllisimmät ratkaisut kaikenkirjavasta viidakosta, jotta sinun ei tarvitse.

Luottamus

Parhaimmillaan olemme sellaisessa asiakassuhteessa, missä asiakas voi luottaa meihin ja hänen arkensa helpottuu. Laskuihin ei tule yllätyksiä, vaan asiakas saa huoletta nauttia sujuvasta palvelusta. Meillä on useita tämän tyylisiä pysyviä asiakassuhteita, ja tämä on molemminpuolinen etu.

Mitä tarkoittaa Velhovisio?

’Velhovisio’ sanassa yhdistyy kaksi työtämme kuvaavaa ominaisuutta ’velho’ ja ’visio’. Sana ’velho’ ei työssämme viittaa mystisiin druidimaisiin pimeisiin tahoihin, joskin siitä saisi herkullista kuvitusta aikaiseksi. Sanan ’velho’ perinteisellä merkityksellä ei ole asiakkaallemme merkitystä.

Sen sijaan ’velho’ positiivisessa valossa tarkoittaa veikeää, vinhaa, nokkelaa ja ratkaisuhakuista.

’Visio’ tarkoittaa työnkulussamme sitä, että näemme, mikä asiakkaallemme on parasta – uusien ideoiden kera.

Tule sinäkin VIP-asiakkaaksi!