Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Saisimmeko olla teidän tuleva mainostoimisto?

Miten saisimme auttaa?

Maaret Borg
Yrittäjä & AD

Maaret on monessa liemessä marinoitunut mainosalan monitoiminainen. Oli kyse sitten näyttävistä kotisivuista, graafisista töistä tai digimarkkinoinnista – homma hoituu varmoin ottein.

Ota yhteyttä
Juha Borg
Tekniikka

”Kaikki sankarit eivät käyttää viittaa” -ilmaus sopii Juhaan monessa mielessä. Lukemattomat kerrat hän on ratkonut digimaailman haasteita ja samalla myös kerryttänyt mittavan tietotaidon esimerkiksi verkkokaupoista asiakkaiden hyödyksi.

Ota yhteyttä
Tervetuloa osoitteeseen

Asemantie 2, 33470 Ylöjärvi

Liikumme sujuvasti luoksesi sopimuksen mukaan ja olet myös aina tervetullut meillä käymään! Velhovision toimisto sijaitsee Ylöjärven entisessä poliisiaseman rakennuksessa (Asemantie 2) ja rakennuksen edessä on runsaasti parkkitilaa.

Verkkolaskut

Velho Digital Oy
Verkkolaskuosoite: 003731337204
Operaattori: Maventa (003721291126)

Y-tunnus: 3133720-4

Valokuvat: Vehree

Olet aina tervetullut meillä käymään – Velhovision toimisto sijaitsee Ylöjärven terveyskeskusta vastapäätä, Pihlajalinnan rakennuksen kakkoskerroksessa ja rakennuksen edessä on runsaasti parkkitilaa.

Vaikka hommat sujuvat hyvin myös linjoja pitkin, välillä on hyvä istua alas. Tulen ilomielin käymään luonasi tai voit tulla tapaamaan minua myös Ylöjärvellä osoitteessa Mikkolantie 9. Tampereelta Ylöjärvelle hurauttaa helposti jo vartissa.

Kysy tarjous

Lähetämme sinulle lisätietoja ja tarkemman tarjouksen hyväksyttäväksenne.
Lomakkeen lähetys ei sido sinua millään tapaa.

Hyvät kotisivutVerkkokauppaVerkkokurssialustan kuntoonlaittoEsitteen suunnitteluRoll-Up suunnitteluKäyntikortin suunnitteluLogon suunnitteluLehtimainoksen suunnitteluIkkuna- tai autoteippausten suunnitteluGoogle-mainontaFacebook-mainontaStarttipaketti aloittavalle yritykselleMuusta (tarkenna alla)

Youtube

Velhovisio mainostoimisto Ylöjärvi ja koko suomi – aina osaavaa ja henkilökohtaista palvelua!