Loading...
Yhteys 2018-10-29T13:57:34+00:00

Ota yhteyttä!

Sinua palvelee aina yhtä iloinen…

Maaret Borg

  • Yrittäjä & AD

Olen monessa liemessä marinoitunut mainosalan monitoiminainen. Oli kyse ulkoasuista, nykyaikaisista kotisivuista, kokonaisvaltaisesta palvelusta – bring it on, haasta minut.

Oletko kiinnostunut seuraavasta?

Hyvät kotisivutVerkkokauppaUutiskirjeKuvaston suunnitteluEsitteen suunnitteluMainoksen suunnitteluRoll-up suunnitteluKäyntikortin suunnitteluLogon suunnitteluLehtimainoksen suunnitteluIkkuna- tai autoteippausten suunnitteluVideoeditointiGoogle Adwords mainontaGoogle Remarketing mainontaStarttipaketti aloittavalle yritykselleMateriaalit asiakastapaamiseenEdustavasti messuilleMuusta (tarkenna alla)

[recaptcha]

Lähetämme sinulle lisätietoja ja tarkemman tarjouksen hyväksyttäväksenne. Lomakkeen lähetys ei sido sinua millään tapaa.

Kysy, kehu, tingi, tapaa…

Olemme täällä sinua varten, valmiina palvelukseen. Meidät tavoitat monella tapaa:

  • Soita 050 576 1688
  • Laita sähköpostia velho@velhovisio.fi
  • Täytä vieressä oleva lomake.
  • Pidämme myös välillä chattia päällä, sitäkin saa käyttää.
  • Pyydä käymään! Hommat sujuvat varmasti myös linjoja pitkin etänä, mutta joskus on vaikka mukava istua alas yhdessä.

Tulen ilomielin käymään luonasi tai voit tulla tapaamaan minua myös Ylöjärvellä osoitteessa Mikkolantie 9. Tampereelta Ylöjärvelle hurauttaa helposti jo vartissa. Velhovision toimisto sijaitsee Ylöjärven terveyskeskusta vastapäätä, Pihlajalinnan rakennuksen kakkoskerroksessa ja rakennuksen edessä on runsaasti parkkitilaa.
graafista suunnittelua ylöjärvi