Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Sinua palvelee aina yhtä iloinen Velhotiimi…

Annika Salminen
Asiakaskoordinaatio

Annika on asiakaspalvelun ammattilainen ja hänen vahvuuksiinsa kuuluu asiakkaan kuuntelutaito sekä projektien vauhdittaminen. Lisäksi Annika lisää palveluitamme valokuvauksen ja some-töiden muodossa.

Maaret
Borg
Yrittäjä & AD

Maaret on monessa liemessä marinoitunut mainosalan monitoiminainen. Oli kyse sitten näyttävistä kotisivuista, graafisista töistä tai digimarkkinoinnista – homma hoituu varmoin ottein.

Juha
Borg
Tekniikka

”Kaikki sankarit eivät käyttää viittaa” -ilmaus sopii Juhaan monessa mielessä. Lukemattomat kerrat hän on ratkonut digimaailman haasteita ja samalla myös kerryttänyt mittavan tietotaidon esimerkiksi verkkokaupoista asiakkaiden hyödyksi.

Olet aina tervetullut meillä käymään – Velhovision toimisto sijaitsee Ylöjärven terveyskeskusta vastapäätä, Pihlajalinnan rakennuksen kakkoskerroksessa ja rakennuksen edessä on runsaasti parkkitilaa.

Vaikka hommat sujuvat hyvin myös linjoja pitkin, välillä on hyvä istua alas. Tulen ilomielin käymään luonasi tai voit tulla tapaamaan minua myös Ylöjärvellä osoitteessa Mikkolantie 9. Tampereelta Ylöjärvelle hurauttaa helposti jo vartissa.

Kysy tarjous

Lähetämme sinulle lisätietoja ja tarkemman tarjouksen hyväksyttäväksenne.
Lomakkeen lähetys ei sido sinua millään tapaa.

Hyvät kotisivutVerkkokauppaUutiskirjeKuvaston suunnitteluEsitteen suunnitteluMainoksen suunnitteluRoll-up suunnitteluKäyntikortin suunnitteluLogon suunnitteluLehtimainoksen suunnitteluIkkuna- tai autoteippausten suunnitteluVideoeditointiGoogle Adwords mainontaGoogle Remarketing mainontaStarttipaketti aloittavalle yritykselleMateriaalit asiakastapaamiseenEdustavasti messuilleMuusta (tarkenna alla)

Pirauta ihmeessä!
050 576 1688
Istutaanko alas?
Mikkolantie 9, Ylöjärvi
Laitathan viestiä?
Verkostoidutaan?

Velhovisio mainostoimisto Ylöjärvi ja koko suomi – aina osaavaa ja henkilökohtaista palvelua!