Blogi

Blogi

WordPress vahvuudet ja heikkoudet

Vahvuudet

WordPress on Suomessa ja maailmanlaajuisesti hyvin suosittu ja tuettu julkaisujärjestelmä. Lähteestä riippuu, rankataanko se jo maailman suosituimmaksi vai suosituimmuuslistan kärkeen, mutta meille riittää se, että WordPress ei jää kehityksestä jälkeen. WordPressin lähdekoodi on avoin, mikä tarkoittaa, että et ole toimittajariippuvainen kotisivujen teosta ja ylläpidosta. Suosioon lisäksi vaikuttavat ainakin seuraavat:

Hakukoneystävällisyys

WordPress-järjestelmä jo itsessään on hakukoneystävällinen. Kuten Googlen teknikko Matt Cutts sanoo, “WordPress automatically solves a ton of SEO issues.” Näppärällä Yoast SEO-lisäosalla sekä hakukoneet huomioivalla sivujen rakennustavalla saadaan tehokkaasti tuloksia parannettua.

Helppo päivitettävyys

Kun haluat luoda kotisivuillesi dynaamista sisältöä (blogikirjoituksia, referenssiartikkeleita, tarjouksia jne.) jo perus atk-taidoin selviät asiasta mainiosti. Staattisen sisällön päivitys voi vaatia perehtymistä, mutta kun kotisivut tehdään kerralla kunnolla, tämä muokkaustarve vähenee. Meiltä voit aina pyytää apua tai päivitysohjeita. Mutta se oleellinen, sisällöntuotanto on helppoa kenelle tahansa.

Kehitettävyys

Koska maailmalla toimii aktiivinen kehittäjäyhteisö, WordPress-järjestelmä seuraa aikaansa ja sille kehitettävien lisäosien määrä on loputon. Kotisivuille voidaan näin ollen integroida esimerkiksi verkkokauppa tai ajanvarausjärjestelmä.

Heikkoudet

Täydellinen järjestelmä ei valitettavasti ole, mutta vahvuudet voittavat heikkoudet selvästi. Kun valitset WordPress-kotisivut, tiedossa voi olla seuraavaa:

Haavoittuvuus

Kuten kaikki yleiset julkaisujärjestelmät, helppo päivitettävyys luo tietoturvariskin. WordPress-verkkosivuston tietoturva pidetään kunnossa tekemällä säännöllisiä järjestelmää, teemaa tai lisäosia koskevia päivityksiä. Tietoturvan varmistamiseen kuuluu myös säännöllinen varmuuskopiointi tietokannasta ja palvelimen sisällöstä. Tietoturvan voi atk-taidoista riippuen suurelta osalta hoitaa itse tai halutessaan tämän voi ulkoistaa ylläpitoon erikoistuneelle toimittajalle. Neuvomme tässä mielellämme.

Kaikkeen pääsee käsiksi

Usein kotisivujen sisältö  taitetaan niin, että pääviestiä korostetaan ja sisältöä mahdollisesti elävöitetään erilaisin nostoin. Tämä on varmasti hyvä juttu, mutta mahdollistaa myös sen, että sivujen asettelu on mahdollista saada sekaisin. Yleensä usein muuttuva sisältö suunnitellaankin yksinkertaisemmaksi juuri tästä syystä. Meiltä kuitenkin saat tähän selkeän ohjeistuksen, eli sivujen päivittämistä ei tarvitse pelätä.

Lisää kirjoituksia
Mikä Velhovisio?

Olemme iloinen ja energinen mainostoimisto Tampereen kainalossa Ylöjärvellä  ja loihdimme mainioita kotisivuja ja näyttäviä mainosmateriaaleja.

Yrityksesi markkinoinnista pitävät hyvää huolta:
Yrityksesi markkinoinnista pitävät hyvää huolta:
Annika Salminen

Energiapakkaus Annika hoitaa asiakaspalvelua ja saa lämpöisellä olemuksella päivän paistamaan myös asiakkaan risukasaan.

Maaret Borg

Yrittäjä ja mainosalan kokenut monitoiminainen Maaret vastaa luovasta suunnittelusta.

Annika Salminen

Energiapakkaus Annika hoitaa asiakaspalvelua ja saa lämpöisellä olemuksella päivän paistamaan myös asiakkaan risukasaan.

Maaret Borg

Yrittäjä ja mainosalan kokenut monitoiminainen Maaret vastaa luovasta suunnittelusta.

Pirauta ihmeessä!
050 576 1688
Istutaanko alas?
Mikkolantie 9, Ylöjärvi
Laitathan viestiä?
Verkostoidutaan?

Velhovisio mainostoimisto Ylöjärvi ja koko suomi – aina osaavaa ja henkilökohtaista palvelua!

2019-04-25T11:49:20+03:00