Verkkokaupan teko

Verkkokaupan teko

Mikä tekee WooCommercesta erityisen hyvän verkkokauppa-alustan?

WooCommerce on WordPressin kanssa yhteensopiva

Maailman yhden suosituimman julkaisujärjestelmän WordPressin suosion takana on monta syytä – helppokäyttöisyys, hakukoneystävällisyys, kehitettävyys, ylivertainen mahdollisuus sisällöntuotantoon… Nämä samat herkut ovat hyödynnettävissä WooCommerce-verkkokauppa-alustassa. Kun kotisivut ja verkkokauppa tehdään samaan järjestelmään, mahdollistuu sellainen synergia näiden kahden välillä, mitä kahden erillisen järjestelmän välillä ei koskaan saavuteta.

Nopea rakentaa, muokattava ja helppokäyttöinen

Lisäksi WooCommerce verkkokaupan teko on työmäärän näkökulmasta suhteellisen vaivaton asentaa verrattuna alan muihin tunnettuihin alustoihin, kuten Magento tai MyCashFlow. WooCommercelle saatavien lisäosien valikoima on lähes rajaton. Emme ole törmänneet tarpeeseen, mihin WooCommerce ei pystyisi. Myös käyttäjäkin pääsee helpolla. Jos opit julkaisemaan esimerkiksi blogikirjoituksen, opit varmasti myös hallitsemaan kauppaasi.

WooCommerce ei jää kehityksen jalkoihin

Näistä yllämainituista syistä WooCommerce kasvattaa koko ajan markkinaosuuttaan – parhaillaan WooCommerce on maailman kymmenen suosituimman verkkokauppa-alustan joukossa. Suuri markkinaosuus ja avoin lähdekoodi varmistavat sen, että WooCommercea kehitetään todella aktiivisesti.

Olen kuullut puhuttavan, että alle pari tonnia maksava verkkokauppa ei vaan voi olla hyvä. En allekirjoita tätä. Kun vältämme järeitä ja monimutkaisia ratkaisuja, pääsemme verkkokaupan kannalta siihen olennaiseen tavoitteeseen – tuotteet saadaan myyntiin.

Lisäksi pääset nauttimaan WordPressille tyypillisistä eduista – voit kasvattaa verkkokauppasi kävijämääriä sisältömarkkinoinnin avulla, mikä on on ainutlaatuista verkkokauppa-alustojen maailmassa. Ota yhteyttä, niin kasvatetaan verkkokaupan avulla liiketoimintanne uudelle tasolle!

Referenssejä
Asiakaspalautetta

Todella ammattitaitoista ja laadukasta työskentelyä! Verkkokauppa toimii hienosti ja asiakkaiden on sitä helppo käyttää. Visuaalinen ilme, logoineen kaikkineen, ovat juuri sitä mitä halusin! Velhovision graafikoilla on mahtava kyky nähdä asiat visuaalisesti ja saada ideasta kiinni kerrottujen toiveiden pohjalta! Myös omilta asiakkailtani sain upeaa palautetta: Onpas tyylikkäät ja harmoniset sivut. Kiitos Velhovisio

Mari Kulonen / myKotosa

Verkkokaupan teko

Tarjous sisältää seuraavaa:

 • Julkaisujärjestelmä: WordPress

 • Verkkokauppajärjestelmä: WooCommerce

 • Sivut:
  1. Näyttävä etusivu
  2. Yritysesittely-sivu
  3. Kauppa-sivu
  (sisältää enintään 15 tuotteen asemoinnin)
  4. Ajankohtaista/blogi-sivu
  5 Yhteystiedot-sivu + lomake

 • Some-kanavien upotus

 • Kevyt SEO-optimointi
 • Responsiivisuuden
  tarkastaminen
 • Teeman ja kaupan toimintaan liittyvän verkkomaksu-lisäosan kustannukset lisätään hintaan (arvio noin 150 eur)

1550 € + alv. 24 %

Tarjouspyyntö

Yrityksesi markkinoinnista pitävät hyvää huolta:
Yrityksesi markkinoinnista pitävät hyvää huolta:
Annika Salminen

Energiapakkaus Annika hoitaa asiakaspalvelua ja saa lämpöisellä olemuksella päivän paistamaan myös asiakkaan risukasaan.

Maaret Borg

Yrittäjä ja mainosalan kokenut monitoiminainen Maaret vastaa luovasta suunnittelusta.

Annika Salminen

Energiapakkaus Annika hoitaa asiakaspalvelua ja saa lämpöisellä olemuksella päivän paistamaan myös asiakkaan risukasaan.

Maaret Borg

Yrittäjä ja mainosalan kokenut monitoiminainen Maaret vastaa luovasta suunnittelusta.

Pirauta ihmeessä!
050 576 1688
Istutaanko alas?
Mikkolantie 9, Ylöjärvi
Laitathan viestiä?
Verkostoidutaan?

Velhovisio mainostoimisto Ylöjärvi ja koko suomi – aina osaavaa ja henkilökohtaista palvelua!