Loading...

Verkkokaupan teko

Mahdollista liiketoimintasi siirtyminen uudelle tasolle

Olen kuullut puhuttavan, että alle pari tonnia maksava verkkokauppa ei vaan voi olla hyvä. En allekirjoita tätä. Kun vältämme järeitä ja monimutkaisia ratkaisuja, pääsemme verkkokaupan kannalta siihen olennaiseen tavoitteeseen – tuotteet saadaan myyntiin. Lisäksi pääset nauttimaan WordPressille tyypillisistä eduista – voit kasvattaa verkkokauppasi kävijämääriä sisältömarkkinoinnin avulla, mikä on on ainutlaatuista verkkokauppa-alustojen maailmassa.

Yleistä verkkokaupoista

Rahan turvallisesta liikkumisesta vastaavat rahoituslaitokset  ja tämä tarkoittaa sitä, että maksupainikkeet tuovat usein lisää kustannuksia. Voit myös testata tuotteiden menekkiä kun valitset kuukausimaksuttoman vaihtoehdon verkkomaksujen välittämiseen, mutta tällöin maksupainikkeet rahoitetaan provisiona tuotteiden myynnistä. Yleisesti verkkokauppa asettaa kotisivutilalle tavallista tiukemmat vaatimukset turvallisuuden takia, mutta neuvomme tässä lisää.

Mikä tekee WooCommercesta erityisen hyvän?

WooCommerce on WordPressin kanssa yhteensopiva

Maailman yhden suosituimman julkaisujärjestelmän WordPressin suosion takana on monta syytä – helppokäyttöisyys, hakukoneystävällisyys, kehitettävyys, ylivertainen mahdollisuus sisällöntuotantoon… Nämä samat herkut ovat hyödynnettävissä WooCommerce-verkkokauppa-alustassa!

Esimerkiksi, kun julkaiset mielenkiintoisen blogikirjoituksen, minkä sivun reunasta voi ostaa tuotteita, laajennat tehokkaasti myyntisuppiloasi. Näin tavoitat myös ne uinuvat kuluttajat, jotka eivät vielä tiedä tarvitsevansa kauppasi tuotetta.

Kun kotisivut ja verkkokauppa tehdään samaan järjestelmään, mahdollistuu sellainen synergia näiden kahden välillä, mitä kahden erillisen järjestelmän välillä ei koskaan saavuteta.

Nopea rakentaa, muokattava, helppokäyttöinen

Lisäksi WooCommerce verkkokaupan teko on työmäärän näkökulmasta suhteellisen vaivaton asentaa verrattuna alan muihin tunnettuihin alustoihin, kuten Magento tai MyCashFlow. Kuten WordPressille, myös WooCommercelle saatavien lisäosien valikoima on lähes rajaton. Emme ole törmänneet tarpeeseen, mihin WooCommerce ei pystyisi. Myös käyttäjäkin pääsee helpolla. Jos opit julkaisemaan esimerkiksi blogikirjoituksen, opit varmasti myös hallitsemaan kauppaasi.

WooCommerce ei jää kehityksen jalkoihin

Näistä yllämainituista syistä WooCommerce kasvattaa koko ajan markkinaosuuttaan – parhaillaan WooCommerce on maailman kymmenen suosituimman verkkokauppa-alustan joukossa. Suuri markkinaosuus ja avoin lähdekoodi varmistavat sen, että WooCommercea kehitetään todella aktiivisesti.

Todella ammattitaitoista ja laadukasta työskentelyä! Verkkokauppa toimii hienosti ja asiakkaiden on sitä helppo käyttää. Visuaalinen ilme, logoineen kaikkineen, ovat juuri sitä mitä halusin! Velhovision graafikoilla on mahtava kyky nähdä asiat visuaalisesti ja saada ideasta kiinni kerrottujen toiveiden pohjalta! Myös omilta asiakkailtani sain upeaa palautetta: Onpas tyylikkäät ja harmoniset sivut. Kiitos Velhovisio

Mari Kulonen / myKotosa

Verkkokaupan teko

Tarjous sisältää seuraavaa:

 • Julkaisujärjestelmä:
  WordPress

  Verkkokauppajärjestelmä:
  WooCommerce

 • Sivut:
  1. Näyttävä etusivu
  2. Yritysesittely-sivu
  3. Kauppa-sivu
  (sisältää enintään 15 tuotteen asemoinnin)
  4. Ajankohtaista/blogi-sivu
  5 Yhteystiedot-sivu + lomake

 • Some-kanavien upotus

 • Kevyt SEO-optimointi
 • Responsiivisuuden
  tarkastaminen
 • Teeman ja kaupan toimintaan liittyvän verkkomaksu-lisäosan kustannukset lisätään hintaan (arvio noin 150 eur)
1600 € + alv. 24%
Jos tulee mieleen mitä tahansa kysyttävää tai haluat kysyä juuri teidän yrityksenne budjettiin sopivan tarjouksen, hyödynnä chattiämme, soita 050 576 1688 tai laita viestiä!
2018-10-28T15:04:37+00:00