Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste

Rekisterin nimi

Velhovisio Finlandin asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä
NimiVelhovisio Finland
OsoiteMikkolantie 9, 33470 YLÖJÄRVI
Y-tunnus2179557-8
Puhelinnumero050 576 1688
Sähköpostiosoitevelho@velhovisio.fi
Rekisteriasioita hoitava henkilö
YritysVelhovisio Finland
NimiMaaret Borg
OsoiteMikkolantie 9, 33470 YLÖJÄRVI
Puhelinnumero050 576 1688
Sähköpostiosoitevelho@velhovisio.fi
Rekisterin käyttötarkoitus

Kerättäviä henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen.

  • Palaute-/yhteydenottolomakkeen yhteydenottojen mahdollistamiseen.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja henkilöistä: nimi, organisaatio ja asema, sähköpostiosoite, puhelinnumero, organisaation osoitetiedot.

Rekisterin tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja:

  • Henkilöltä itseltään

  • Viranomaisen pitämistä rekistereistä lain sallimissa rajoissa (esim. kaupparekisteri, yritystietorekisteri, verohallinnon rekisterit).

Tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisteriin tallennettuja tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta ulkopuolisille, ei myöskään EU-alueen tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
  • Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjä ei luovuta mitään henkilötietoja ulkopuolisille – ainoastaan tilanteessa, jossa Suomen viranomaiset niin edellyttäisivät/vaatisivat.

  • Sähköinen jäsenrekisteri sijaitsee käyttäjätunnuksen ja vahvan salasanan takana. Tietokonetta ja muita rekisteriin pääseviä laitteita säilytetään lukitussa tilassa ja laitteelle pääsy on myös käyttäjätunnuksen ja vahvan salasanan takana. Yritys huolehtii tietoturvan säilymisestä parhaan kykynsä mukaan.

Tietojen poistaminen

Tiedot poistetaan henkilön vaatimuksesta.

Tarkastus- ja kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee esittää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterin pitäjälle. Rekisteröidyllä on Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste myös oikeus pyytää tietojen muuttamista tai poistamista sekä oikeus peruttaa antamansa markkinointilupa ilmoittamalla siitä rekisterin pitäjälle.

Kolmansien osapuolten sivustot

Sivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien ylläpitämille sivustoille. Velhovisio Finland ei vastaa tällaisten oman sivustonsa ulkopuolisten sivustojen sisällöstä tai yksityisyydensuojakäytännöistä. Suosittelemme, että tutustut huolellisesti jokaisen sivuston yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin.

Evästeet

Velhovisio Finland käyttää sivustollaan evästeitä (cookies) kävijätilastojen seuraamiseksi ja palveluidemme parantamiseksi. Verkkosivustolla on käytössä Google Analytics -seurantaohjelmaa. Palvelu voi käyttää evästeitä, jäljitteitä ja yms. tekniikoita kerätessään ja vastaanottaessaan tietoja sivustomme kävijöistä ja käyttää näitä tietoja palvelujen tarjoamiseen ja mainosten kohdentamiseen.
Kerätyistä tiedoista ei voi koskaan tunnistaa yksittäisiä käyttäjiä. Voit halutessasi estää Google Analytics seurantatietojen antamisen, asentamalla selaimeesi Google Analyticsin opt-out lisäosan.

Tervetuloa VIP-asiakkaaksemme!

Olen Velhovision perustaja ja mainosalan kokenut monitoiminainen. Vastaan sujuvasta projektin kulusta ja pidän ohjat käsissäni moneen osaajaan.

Jään innolla odottamaan yhteydenottoasi, niin katsotaan mitä voimme tehdä yrityksenne eteen!

– Maaret Borg, yrittäjä ja visuaalinen toteuttaja

Annika Salminen

Energiapakkaus Annika hoitaa asiakaspalvelua ja saa lämpöisellä olemuksella päivän paistamaan myös asiakkaan risukasaan.

Olen Velhovision perustaja ja mainosalan kokenut monitoiminainen. Vastaan sujuvasta projektin kulusta ja pidän ohjat käsissäni moneen osaajaan.

Jään innolla odottamaan yhteydenottoasi, niin katsotaan mitä voimme tehdä yrityksenne eteen!

– Maaret Borg, yrittäjä ja visuaalinen toteuttaja

Pirauta ihmeessä!
Istutaanko alas?
Mikkolantie 9, Ylöjärvi
Laitathan viestiä?
Verkostoidutaan?

Velhovisio mainostoimisto Ylöjärvi ja koko suomi - aina osaavaa ja henkilökohtaista palvelua!