Starttipaketti yritykselle

Starttipaketti yritykselle

Miksi valita starttipaketti?

Starttipaketti sopii mainiosti alkavalle yritykselle, mutta myös yritykselle, joka haluaa uudistaa visuaalisen ilmeensä kerralla. Tilaamalla enemmän työtä kerralla, työaikaa säästyy ja saat paremman tarjouksen, kuin yksittäisiä työosioita tilaamalla.

Alla olevan laskurin avulla voit laskea suuntaa-antavan arvion sellaisesta paketista, millaisesta olet kiinnostunut. Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan työt kanssamme, saat vielä meiltä tarkemman tarjouksen hyväksyttäväksesi. HUOM! Osioiden hinnat pätevät vain, mikäli tilaat kotisivut. Yksittäiset toteutukset tarjotaan erikseen.

Starttipakettilaskuri

  • 0,00 €

Tarjouskysely

Tutustu tarkemmin esimerkkitöihin

Kotisivut

Kotisivuihin kannattaa panostaa täysillä. Ilman kunnollisia kotisivuja ei yrityksesi ole olemassa. Starttipakettimme siis sisältää nykyaikaiset kotisivut, mitkä luovat perustan koko yrityksesi imagolle ja markkinoinnille.

Valitse vain kotisivujen laajuus. Haluatko aloittaa yhden sivun laajuisella ns. käyntikorttisivustolla, mitä voi myöhemmin tarpeen mukaan helposti laajentaa vai tehdäänkö sinulle heti laajat, perinteiset kotisivut?

Lue lisää kotisivujen sisällöstä

Logosuunnittelu

Logo kiteyttää yrityksen sielun, tunnelman ja arvomaailman – hyvällä logolla erotut eduksesi ja jäät mieleen.

Logosuunnittelupakettimme sisältää myös graafisen ohjeiston, mikä sisältää yritysilmeenne väri- ja fonttimääritykset latauslinkkeineen. Näin yritysilmeenne pysyy yhdenmukaisena, kun voit itse käyttää yrityksesi fontteja ja värimaailmaa yrityksen muussa viestinnässä tai painotaloyhteistyössä.

Katso logo-referenssejä

Käyntikortin suunnittelu

Tyylikäs, yritysilmeeseen sopiva käyntikortti on ilo ojentaa potentiaaliselle asiakkaalle. Starttipakettiin sisältyvä käyntikorttitarjouksemme sisältää aina kaksipuoleisen käyntikortin painoaineiston sekä tietojen latomisen enintään 4:lle henkilölle. Tarjous ei sisällä painettuja kortteja, mutta autamme sopivan painon löytämisessä.

Katso käyntikortti-referenssejä

PowerPoint / Google Slide -esityksen suunnittelu

PowerPointin käyttömahdollisuudet voivat olla paljon muutakin kuin hurmata asiakaspalaverissa. Voit käyttää PowerPoint-pohjaa kaikessa yrityksesi viestinnässä: tarjouspohjana, esitepohjana, asiakasohjeena… Kysy lisää ideoita meiltä!

Katso PowerPoint-referenssejä

Lataa kotisivu-uudistajan opas

Oletko miettimässä kotisivujenne uudistamista?

Koostimme kattavan vinkkilistan kotisivu-uudistusta suunnittelevalle, minkä avulla tarkistaa kotisivujesi nykyisen tilanteen. Opas sisältää myös kysymyslistan, mitä kannattaa hyödyntää, kun haastattelet mahdollisia mainostoimistoehdokkaita.

Opas sisältää myös Velhovision kotisivupaketeista tarjouksen.

Referenssejä

Asiakaspalautetta

“Otimme starttipaketin aloittavalle yritykselle ja lisäksi autoteippausten suunnittelun. Palvelu toimi erittäin mallikkaasti ja tuotteet vastasi kaikkia odotuksiamme. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä ja suosittelemme myös muille.”

Sami Seppänen / Kiinteistöpalvelu Tantere Oy

Youtube

Velhovisio mainostoimisto Ylöjärvi ja koko suomi – aina osaavaa ja henkilökohtaista palvelua!