Loading...
Referenssit 2018-11-08T17:01:11+00:00

Referenssit

Tervetuloa tutustumaan tekemiimme kotisivuihin ja graafisiin töihin. Lisää referenssejä – erityisesti urheiluseurojen ja yhdistysten ulkoasutöitä – löydät portfoliostani www.maaretborg.com.

“Otimme starttipaketin aloittavalle yritykselle ja lisäksi autoteippausten suunnittelun. Palvelu toimi erittäin mallikkaasti ja tuotteet vastasi kaikkia odotuksiamme. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä ja suosittelemme myös muille.”

Sami Seppänen / Kiinteistöpalvelu Tantere Oy

“Sopivan pienissä erissä edettiin niin, että prosessi tuntui helpolta. Maaret osasi selittää asiat selkeästi ja selkokielellä. Pienistä vinkeistä hän loihti ihanan värimaailman ja selkeä ulkoasun. Tykkäsin myös siitä, että aikataulu piti.”

Tuula Savinainen-Makkonen / Terapiasilta

“Thanks wizards! AIVAN LOISTAVA, ette usko millainen fiilis oli, kun avattiin ensivedos. Siihen kulminoitu aika tunteikkaasti iso työ, mitä on tehty asian tiimoilla viimeiset kuukaudet. Juu, tämä projekti meni kyllä erittäin hienosti. We are speechless!”

Tomi Kuparinen / Valkeakosken Pienvarastot Oy

”Yrittäjät kyselevät usein suosituksia toisiltaan erilaisista osaajista. Velhovision ammattilaisten luo ohjaan painotuotteiden suunnittelua tai kotisivujen perustamista suunnittelevat. Olen teettänyt useiden vuosien aikana Velhovisiolla kotisivut ja erilaisia painotuotteita ja palvelu on toiminut aina erinomaisesti, joustavasti ja helposti.”

Marja Jokela / Dagaz Ky

”Halusin sivuista yksinkertaiset, nätit ja yhtenä värinä piti olla ehdottomasti pinkki! Maaretilla on mielestäni hyvä värisilmä ja hahmotuskyky. Maaret kuunteli toiveeni ja toteutti ne. Jotta pääsisin kunnolla mainostamaan yritystäni tarvitsin nettisivujen lisäksi logon ja käyntikortit. Maaretilla oli paljon kokemusta käyntikorteista ja keksi heti, että kääntöpuolelle voisi tulla taulukko johon kirjoitettaisiin asiakkaan seuraavan hieronta-ajan tiedot.Yhteenveto: Hyvää ja joutuisaa yhteistyötä. Kiitos! ”

Laura Hietamäki / Hieroja-Laura

”Yhteistyössä Velhovision kanssa täyttyivät kaikki kriteerini mitä haaveilinkin sivujeni toteutuksesta: Koska olen laulaja, en hallitse nettisivujen luomista. Annoin Velhovisiolle vapaat kädet visuaalisen ilmeen luomiseen sekä tarvitsemieni työkalujen miettimiseen ja etsimiseen. Yhteistyö ja ymmärrys oli helppoa, vaivatonta, joustavaa ja luotettavaa. Liian hyvää ollakseen totta? – TOTTA SE ON! En voisi olla tyytyväisempi! Voin koko sydämestäni suositella Velhovisioiden palveluja!”

Jaana Pöllänen / Jaanapollanen.fi

“Kiitos nopeasta ja sujuvasta yhteistyöstä! Asiakaspalvelunne on loistavaa, asiakaslähtöistä työskentelyä. Nopeasta aikataulusta huolimatta pääsimme hyvin tavoitteeseemme teidän ammattitaitonne ansioista.”

Eepuhti

”Todella ammattitaitoista ja laadukasta työskentelyä! Verkkokauppa toimii hienosti ja asiakkaiden on sitä helppo käyttää. Visuaalinen ilme, logoineen kaikkineen, ovat juuri sitä mitä halusin! Velhovision graafikoilla on mahtava kyky nähdä asiat visuaalisesti ja saada ideasta kiinni kerrottujen toiveiden pohjalta! Myös omilta asiakkailtani sain upeaa palautetta: Onpas tyylikkäät ja harmoniset sivut. Kiitos Velhovisio”

Mari Kulonen / myKotosa

”Olemme olleet jo vuosia Velhovision asiakkaina ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä palveluun. Yhteistyö on aina toiminut kuten on sovittu. Kiitos.”

Mika Vuorio / Kodinpalvelut.net

”Kauan nettisivujen kanssa kamppailleena olen iloinen löytäessäni Velhovision! Naisyrittäjänä löysin toisen naisyrittäjän, joka puolesta sanasta ymmärsi mitä haluan. Yhteistyö on saumatonta ja miellyttävää. Sain nopeasti ja kerralla asian kuntoon. Jatkossakin tulen käyttämään Velhovision palveluja ja suositten lämmöllä muillekin erittäin osaavaa ja ammattitaitoista mainostoimistoa!”

Tarupaula Oy / Taikarosa

”Olen tehnyt Maaret Borgin / Velhovisio kanssa yhteistyötä vuosia ja voin lämpimästi suositella häntä tekijäksi. Maaretin vahvuuksia ovat luovuus, taiteellisuus, silmä kauneudelle, raikkaus ja idearikkaus. Maaretilla on erinomainen taito loihtia toiveet tyylikkääksi visuaalisuudeksi. Erityinen kiitos sivuistani www.lehmuskumpu.com sekä Millhill Big Bandin ja Alvi’s Dixie Stompersin sivuista.”

Heidi Lehmuskumpu

”Huippuhyvä! En olisi itse osannut tehdä! Ei voi kuin hymyillä kun esitteen näki ensimmäisen kerran. ”

Tiia Virta / Uudenmaan Rakennussiivous Oy

”Sivuston uusiminen Ylläs Feenikselle oli enemmän kuin tarpeen. Uudistus toi nopeutta, näyttävyyttä ja selkeyttä tilojen esittelyyn, entisen liiallisen tekstin tilalle. Jopa ajanvarausjärjestelmän uusiminen onnistui ilman erikoistyön räätälöintiä Velhovision sitkeyden ansiosta ja se oli iso juttu! Suosittelen lämpimästi Velhovision palveluja.”

Sirpa Koskenniemi / Ylläs Feeniks Oy

”Yhteistyö oli Velhovision kanssa todella miellyttävää ja joustavaa, ja myös tuo käytön koulutus meni sujuvasti. Tuhannet kiitokset hyvästä työstä!”

Jussi Kivinen / J-Sec

”Syksystä 2008 alkaen Maaret on ollut Moniverson luottokumppani asiakkaidemme nettisivustojen ja muiden markkinointimateriaalien graafisessa suunnittelussa. Yhteistyössä Maaretin kanssa olemme toteuttaneet jo kymmeniä projekteja, jotka ovat sujuneet erinomaisesti, pysyneet aikataulussa ja toteutettu asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Yhdessä olemme pääseet loihtimaan monenlaista, ja voi vain todeta, että on ilo työskennellä Maaretin kanssa!”
Minna Käenniemi / Moniverso

”Vehree mainostoimisto on käyttänyt Maarettia alihankkijana useissa erilaisissa graafisen suunnittelun projekteissa. Maaretilta sujuu niin nettisivustojen teko kuin koiranmakkarakääreen suunnittelukin, eli osaamista löytyy laajalla skaalalla. Maaret on osaava, tunnollinen ja joustava – työt on aina hoidettu aikataulussa ja ystävällisellä asenteella. Suosittelen lämpimästi!”

Sami Karjalainen / Vehree mainostoimisto

”Forssan Seudun Monikkoperheet ry:n nettisivut olivat pahasti jääneet ajasta jälkeen ja päädyimme antamaan uudistamisen pallon jäsenemme suosituksesta Velhovisiolle. Velhovisio saikin hyvän kopin ja todellakin visioi tarkoituksenmukaiset, ajanhenkiset ja raikkaat sivut, jotka nostavat yhdistystoimintamme aivan uudelle tasolle. Yhteistyö oli vaivatonta ja selkeät ohjeet sivujen käyttöön ja parhaaseen mahdolliseen hyödyntämiseen olivat tärkeä lisäarvo. Voimme ilolla suositella Velhovision palveluita!”

Forssan Seudun Monikkoperheet ry