Kotisivut kouluttajalle 2018-07-03T16:28:43+00:00

Kuvaus

kotisivut kouluttajalle

Oli mukava päästä tutustumaan LEANin ihmeelliseen maailmaan. LEAN on mainio toimintatapa kehittää yritystä ja mikä parasta – se sopii kaikille yrityksen toimintatavasta riippumatta. Vetäjinä toimivat energiset LEANin konkarit, joiden valmennuksissaan et nukahda.

Lähtötilanne alussa oli ns. one-page-kotisivut. One page-sivuissa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta niiden olisi hyvä mahdollistaa myös laajemman sisällön esittely. Fadenon pitkä kokemus alalta, korkea asiakastyytyväisyys ja LEANin tarkempi esittely ansaitsivat omat alasivut. Lisäksi asiakkaalta löytyi myös tuotteistettavia asioista: tilan vuokraus sekä ryhmäkoulutukset.  Asiakkaalle luotiin myös mahdollisuus sisällöntuotantoon blogin muodossa.

Erityismaininta tekniikan kannalta erityisen kiva, kuvallinen pudotusvalikko.

Tutustu sivuihin www.fadeno.fi

Kokoustilan vuokrausjärjestelmä

Fadenon upeita kokoustiloja pystyy nyt vaivatta vuokraamaan omaan käyttöön kotisivujen varausjärjestelmän avulla. Katso lisää www.fadeno.fi/vuokraa-kokoustilaa

Koulutuskalenteri

Kuka tahansa on koulutuksiin tervetullut. Varaa paikkasi ja lähde mukaan LEAN-matkalle. Katso lisää www.fadeno.fi/ryhmakoulutukset. Kalenteri oli mahdollisuus asentaa listana (kuten nyt) tai kuukausinäkymänä.