Loading...

Mitä tarkoittaa huikea visio?

huikeita-visioitaSloganimme  kuului ’Huikeita visioita vuodesta 2008’. Päätimme kuitenkin muuttaa sen, koska asiakaslupaus jäi liian epämääräiseksi tässä aiemmassa sloganissa. Sanailu kuitenkin on sen verran itselleni tärkeä, että haluan silti hieman avata näihin huikeisiin visioihin liittyvää tunnetilaa.

Kun Se tulee, tunnen adrenaliiniryöpyn sisälläni ja lähellä olevat ihmiset joutuvat usein huikeiden visioiden kohteeksi. Halusi tai ei, viaton uhri saa kuulla syvän hengenvedon ja ne kuuluisat sanat ”minulla on ihan huikeita visioita”. Ja siitä se lähtee, yksipuolinen messu, kunnes asia on selvitetty juurta jaksain, ja sitten huolitaankin vain pelkkää positiivista palautetta.

Joskus ideaalitilanteissa pääsen kohdistamaan ’huikeat visiot’ oikeaan kohteeseen, asiakkaisiin, tosin huomattavasti hienovaraisemmin kuin ylläkuvaillun esimerkin mukaan. Monet asiakkaani ovatkin saaneet minulta soiton tai meilin, missä ei missään tapauksessa ole tarkoitus myydä mitään, vaan tarjota uusia ideoita. Vaikka olen välillä vähän arka asiakastilanteissa, ’huikeavisio’-moodissa en pelkää mitään, vaan pelkästään iloitsen, jos saan vastakaikua ja asiakkaan innostumaan kanssani.

Voisin luokitella itseni luovaksi ihmiseksi. Osaan arvostaa sitä ja suojelenkin luovuutta monella tapaa, esim. huolehtimalla, että aivot saavat riittävästi lepoa työasioista. Välillä olen tavoittamattomissa, joko tietoisesti pitämässä medialomaa tai muuten vaan keskittymässä sen hetkiseen projektiin 110-prosenttisesti. Nuorena yrittäjänä mainostin aiemmin, että meidät saa kiinni 24/7. Huomasin myöhemmin käytännössä, että tämä ei toimi.

Luovuus on autonomista, sillä on kuin oma tahto. Jos pidän työn ja vapaan tasapainossa, luovuus alkaa tehdä työtään itsekseen ja sitä ei voi pakottaa. Kun edessäni on esimerkiksi monisyinen Google Adwords-keissi, en välttämättä heti tee kampanjasuunnitelmaa, vaan se lähtee työstymään kaikessa rauhassa ja se kirjataan ylös vasta, kun se on ensin muhinut rauhassa.

Joka tapauksessa olen ikikiitollinen siitä, että olen löytänyt työn, johon saan kyseistä piirrettä hyödyntää. Peukut pidetään taivasta kohti, että teitä asiakkaita riittää myös tulevaisuudessa.

2018-01-02T10:49:43+00:00