Hyvä logo vahvistaa yrityksen viestiä

Haluatko näyttää ammattilaiselta, haluatko erottua kilpailijoista ja haluatko jäädä mieleen? Logo luo ensivaikutelman yrityksestäsi, anna sen olla positiivinen. Logon suunnitteluprosessiin kannattaa myös asiakkaan osallistua.  Kannattaa siis syventyä oikeasti miettimään, millainen yrityksenne identiteetti on? Mitkä sen ovat arvot ja kilpailuedut? Haluatko modernin, klassisen, erottuvan, kekseliään vai yksinkertaisen?

Miksi logon suunnittelun hinnoittelu on vaikeaa?

Jos asiakas tietää mitä tahtoo ja on valmis toimittamaan esimerkiksi käsin piirretyn luonnoksen, jää suunnittelijalle vain puhtaaksi piirto ja viimeistely. Jos taas lähdetään puhtaalta pöydältä ja tavoitteena on laadukas logo, joka kestää aikaa ja vahvistaa yrityksen brändiä, pitää tutustua yritykseen pintaa syvemmältä.

 Logosuunnittelussa huomioitavaa

Logot kannattaa toteuttaa pääsääntöisesti ns. vektorigrafiikkana, mikä mahdollistaa logon sujuvan käytön erityyppisissä käyttötarkoituksissa (ikkunateippaukset, käyntikortit, vaatebrodeeraukset, tarjouspohjat jne). Lisäksi vektorimuotoista logoa voi suurentaa rajattomasti laadun kärsimättä. Logosuunnitteluprosessin aikana myös mietitään erilaiset versiot (mahdollinen vaaka- ja pystyversio, yksivärinen, negatiiviversio), jotta logon käyttö yhdenmukaisella tavalla olisi helppoa.

Logosuunnittelun hinta

Hinta-arvio, tarkennetaan erikseen:

250-450 € + alv. 24%

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, millainen logouudistus juuri teidän yrityksellenne sopii!

  • Aineisto: asiakkaalta toiveet ennen aloitusta
  • Versiot: enintään 3 versiota, versiot toimitetaan yksi kerrallaan, jotta palaute voidaan hyödyntää lisäversioissa.
  • Vedoskierrokset: valitulle versiolle voidaan tehdä asiakkaan pyynnöstä 2 korjauspyyntökierrosta.
  • Tiedostot: jpg-tiedosto asiakaskäyttöön, avoin pdf-tiedosto painotalokäyttöön.