Loading...

Kotisivujen workshop

Haluatko suunnitella itse kotisivusi?

Olen miettinyt, kannattaako Velhovision tarjota normaalihintaa halvempia kotisivuja niille, joiden budjettiin ei mahdu Hyvät kotisivut yritykselle -paketti. Kotisivuihin pitäisi tällöin karsia työnkulusta paljon laatuseikkoja, mikä ei lopulta ole hyvä asiakkaan liiketoiminnan näkökulmasta. Yhden sivun kotisivuihinkin täytyy tutustua asiakkaan liikeideaan, miettiä, miten lyhytkin sisältö esitellään edustavasti ja laatia ulkoasu. Mielestäni jokainen yritys ansaitsee kotisivut, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan mahdollisimmat hyvät.

Avain edullisiin kotisivuihin on se, että asiakas tekee osan työstä itse

Tule itse työvoimaksi rakentamaan kotisivuja kanssamme Velhovision toimistolle workshop-päivän muodossa. Käytettävissäsi on kuvankäsittelijä, teknikko sekä suunnittelija, jotka jokainen edistää omalta osaltaan projektia tarpeen mukaan. Tavoite on se, että päivän päätteeksi kotisivusi ovat viimeistelyä vailla valmiit, sekä autamme päivän jälkeen viemään projektin maaliin. Lisäksi plussana on se, että osaat jatkossa päivittää sivujasi itse, kun olet osallistunut niiden rakentamiseen.

Mitä workshop työskentely käytännössä on?

Työt aloitetaan tutustumalla asiakkaan omaan materiaaliin ja toiveisiin. Mitä paremmin olet valmistautunut, sitä parempaan lopputulokseen päästään päivän aikana. Tämän jälkeen käydään läpi kotisivujen käyttölogiikka ja suunnitellaan, mitä osioita sivustolle tarvitaan, minkä jälkeen tiimi lähtee rakentamaan niitä. Päivän aikana keskitymme sisältöjen lisäämiseen ja ulkoasun muokkaamiseen. Asiakas voi hioa tekstit kuntoon omassa rauhassa myöhemmin, koska hän on oppinut päivitystekniikan. Asiakas oppii jopa tekemään kevyen hakukoneoptimoinnin sivuilleen. Kun sivusto on julkaisukelpoinen, meidän palveluumme kuuluu vielä responsiivisuuden säätö, pienviimeistely ja julkaisuun liittyvät toimenpiteet.

Asiakkaan ”kotiläksyt” ennen palaveria

  • Valitse mieluinen sivumalli teeman valmistaja Avadan sivuilta (sivun reunasta avautuu teema valikoima).

  • Kun valitset teemaa, mieti samalla, mitä osioita et tarvitse ja mitä tarvitset lisää (teema on vain ehdotus sivuston sisällöstä).

  • Suunnittele teeman esittämiin paikkoihin tekstit, mitkä sopivat sinun yritykseesi.

  • Onko sinulla omia kuvia, joita haluat käyttää kotisivujesi valmistuksessa.

  • Inspiroidu kuvapankeista – kannattaa tehdä valintoja jo valmiiksi. Meillä on käytettävissämme mm. ilmainen kuvapankki Freepik ja maksullinen kuvapankki Shutterstock (5-15 eur + alv. 24 %/ kpl)

  • Lukaise vinkit alta ja kirjoita yritysesittely ja palvelukuvaukset.

  • Toimita kaikki löytämäsi materiaali ennen palaveria meille aineistoksi pääasiallisesti sähköpostilla velho@velhovisio.fi. Jos kuvamateriaali ei liiku meilitse, voit lähettää ne esim. Dropboxin, Google Driven tai WeTransferin avulla (neuvomme tässä tarvittaessa lisää).

Pieni kirjoittajan opas

Kun kirjoitat tekstiä kotisivuille, ei kannata keskittyä pelkästään kertomaan yrityksestäsi vaan asetu asiakkaan näkökulmaan - miten palvelusi / tuotteesi helpottaa asiakkaasi elämää? Kannattaa pohtia, missä olet parempi kuin muut ja mikä tekee kanssasi asioimisesta helppoa. Jos kirjoitat yrityksestäsi adjektiiveja (laadukas, luotettava, palveleva), ne helposti jäävät sanahelinäksi - kannattaa siis myös kertoa, mitä tämä ominaisuus käytännössä tarkoittaa vaikkapa esimerkein. Löytyykö sinulta jo tyytyväisiä asiakkaita? Saisiko heiltä pyydettyä suosituksen?

Workshop-tarjous

sisältää seuraavaa:

  • Kotisivujen esivalmistelutyöt (kotisivutila-asiat, WordPress-asennus, teeman asennus)

  • Workshop-päivä 4 h (paikalla käytettävissä suunnittelija, kuvankäsittelijä ja teknikko)

  • Sivujen viimeistely ja julkaisu workshopin jälkeen

550 € + alv. 24 %

Ulkopuolisten toimittajien kulut, kuten mahdolliset kuvapankkikulut tai ostot kotisivuille (teema n. 59 € + alv. 24 %) lisätään hintaan.

Ota yhteyttä!
2019-02-05T12:17:19+00:00

Hei!

Velhovisio palvelee heinäkuussa seuraavasti:

2.-4.7. sekä 23.-31.7. (lomalla olemme siis 5. - 20.7)