Blogi

Blogi

Kannattaako valita halvat kotisivut?

Nuorena yrittäjänä huomasin, että yksiä googlatuimpia sanoja on halvat kotisivut. Okei, tällaista jengi tahtoo? Mutta eikös tällöin ole tingittävä jostain? On monta tapaa valmistaa halvat kotisivut. Voit valita nappia painamalla-kotisivut, suljetut ja kankeat tee-se-itse -julkaisujärjestelmät tai ylipäätään liukuhihnatoteutukset. Myönnän, itsekin tarkan-markan-ihmisenä, toteutinkin tällaisia halpoja kotisivuja yrityksille. Useita näitä yrityksiä ei enää ole.

Kotisivut ovat yrityksen tärkein markkinointikanava.  Laadukkaat kotisivut helpottavat myyntiä. Piste. Tingi kotisivuissa vain, jos tilauskirjasi on täynnä ja et millään voi ottaa enää lisää asiakkaita.

Kun mietit kotisivujen uudistamista, tarkastathan seuraavat asiat:

Sisällön suunnittelu

Valitse sellainen toimittaja, joka on kiinnostunut aidosti sinun yrityksesi edusta. Meillä Velhovision palveluun kuuluu haastattelu, minkä avulla nuuskimme sellaisia kärkiä, mitkä lisäävät palvelusi houkuttelevuutta ja madaltaa yhteydenottokynnystä.  Pelkkä ulkoasu ei vielä riitä – periaatteemme kuuluukin, että sisältö on kuningas ja ulkoasun tehtävä on korostaa esimerkiksi asiakashyötyjä ja kilpailuetuja.

Hakukonenäkyvyys

On olemassa runsaasti kotisivualustoja, joissa on paljon hyvää, mutta se oleellinen puuttuu. Millä tahansa kotisivualustalla et välttämättä indeksoidu Googlelle kovin tehokkaasti. Hyvällä sisällöllä pärjäät vain tiettyyn pisteeseen asti, mutta se joka huomioi myös SEO-tiedot, näkyy paremmin.

Sisällöntuotantomahdollisuus

Monipuolinen sisältö liittyy vahvasti yllämainittuun hakukonenäkyvyys-kohtaan. Vaikket olisi innostunut ‘bloggaamisesta’, voidaan silti blogimaista tyyliä käyttää korostamaan erilaisia palveluihisi liittyviä avainsanoja. Kysy siis kotisivutoimittajalta, sisältyykö blogi toimitukseen?

Responsiivisuus ja sivuston nopeus

Google suosii nopeita ja mobiiliystävällisiä kotisivuja. Nykyään responsiivisuus alkaa olla jo vakiotoimitus, mutta on hyvä silti varmistaa tämän sisältyvyys työnkulussa. Sivuston nopeuteen vaikuttaa laadukas teema, mutta myös kotisivutilan laadulla on suuri merkitys.

Kehitysmahdollisuudet

Varmista, saako alustalle sellaisia ominaisuuksia, mitä saatat myöhemmin tarvita. Kieliversio? Verkkokauppa? Tapahtumakalenteri? Nettiajanvaraus? Asiakaspalveluchat?

Yhteenveto

Halpa ja hyvä harvoin kulkevat käsi-kädessä. Tulee mieleen autokauppavertaus: vanhan, käytetyn auton voi saada halvalla, mutta pian huomaatkin, että autoa pitää korjailla ja siihen menee rahaa.

En ole enää nuori yrittäjä sanan missään muodossa. Onneksi. Olen omistanut lähes koko aikuisikäni etsimään juuri sopivaa kotisivutyötapaa, mikä on kohtuuhintainen ja mikä mahdollistaa työajan panostamisen oleellisiin asioihin, kuten nettisivujen näkyvyyteen ja sisällön houkuttelevuuteen.

Lisää kirjoituksia
Mikä Velhovisio?

Olemme iloinen ja energinen mainostoimisto Tampereen kainalossa Ylöjärvellä  ja loihdimme mainioita kotisivuja ja näyttäviä mainosmateriaaleja.

Yrityksesi markkinoinnista pitävät hyvää huolta:
Yrityksesi markkinoinnista pitävät hyvää huolta:
Annika Salminen

Energiapakkaus Annika hoitaa asiakaspalvelua ja saa lämpöisellä olemuksella päivän paistamaan myös asiakkaan risukasaan.

Maaret Borg

Yrittäjä ja mainosalan kokenut monitoiminainen Maaret vastaa luovasta suunnittelusta.

Annika Salminen

Energiapakkaus Annika hoitaa asiakaspalvelua ja saa lämpöisellä olemuksella päivän paistamaan myös asiakkaan risukasaan.

Maaret Borg

Yrittäjä ja mainosalan kokenut monitoiminainen Maaret vastaa luovasta suunnittelusta.

Pirauta ihmeessä!
050 576 1688
Istutaanko alas?
Mikkolantie 9, Ylöjärvi
Laitathan viestiä?
Verkostoidutaan?

Velhovisio mainostoimisto Ylöjärvi ja koko suomi – aina osaavaa ja henkilökohtaista palvelua!

2019-04-25T11:48:50+03:00