Loading...

Hyvät nettisivut yritykselle

Meiltä saa vain yhtä lajia kotisivuja, hyviä.

Tavoitteeni on aina se, että kotisivu-uudistuksesta seuraa konreettista hyötyä yrityksellesi. Mobiilikäytettävyys ja löydettävyys hakukoneissa ovat minulle sydäntä lähellä ja Google rakastaa sivustoja, missä nämä asiat ovat kunnossa.

Oletko jo riittävästi googlannut kotisivujen tekijää? Meitä kotisivujen tekijöitä kun taitaa mahtua sen ’kolmetoista tusinaan’.

Millä me Velhovisiossa erotumme joukosta? Mikä tekee meidän kotisivuista ainutlaatuisen paketin?

Pähkinänkuoressa kotisivumme edustavat nykyaikaa ja ne sisältävät kaiken tarvittavan järkevään hintaan. Mutta tämä ei vielä riitä.

Erotumme peruskotisivujen tekijöiden joukosta sillä, että meillä sisältyy kotisivujen hintaan myös sisällöllinen tuki. Velhovision tiimissä nimittäin toimii myös markkinointiviestinnän raudanluja osaaja, copywriter Anne ja kaikki tämä ilman että kotisivupaketin hinta nousee.

Palveluihimme kuuluu siis seuloa aineistosta kuin aineistosta myyntiä kasvattavat sloganit, sisällöt ja myyntikärjet, joiden ympärille graafikot ja teknikko loihtivat kävijöitä houkuttelevat kotisivut.

Kelpaisiko siis yritystoimintaasi tehostavat kotisivut, vieläpä helposti ja ainutlaatuisella palvelulla?

On kaikkien osapuolille etu, että hyvin tehdyt kotisivut tehostavat yrityksesi markkinointia ja poikivat ostavia asiakkaita. Kannattaa valita siis sellainen kotisivujen tekijä, joka laittaa koko osaamisensa peliin yrityksesi menestymisen eteen.

“Thanks wizards! AIVAN LOISTAVA, ette usko millainen fiilis oli, kun avattiin ensivedos. Siihen kulminoitu aika tunteikkaasti iso työ, mitä on tehty asian tiimoilla. Juu, tämä projekti meni kyllä erittäin hienosti.”

Tomi Kuparinen / Valkeakosken Pienvarastot Oy

“Sivuston uusiminen toi nopeutta, näyttävyyttä ja selkeyttä tilojen esittelyyn, entisen liiallisen tekstin tilalle. Jopa ajanvarausjärjestelmän uusiminen onnistui hienosti. Suosittelen lämpimästi Velhovision palveluja.”

Sirpa Koskenniemi / Ylläs Feeniks Oy

“Annoin vapaat kädet visuaalisen ilmeen luomiseen ja tarvitsemieni työkalujen miettimiseen ja etsimiseen. Yhteistyö oli helppoa, vaivatonta, joustavaa ja luotettavaa. Liian hyvää ollakseen totta? – TOTTA SE ON! En voisi olla tyytyväisempi!”

Jaana Pöllänen

Kotisivutarjous

sisältää seuraavaa:

  • Julkaisujärjestelmä:
    WordPress
  • Laajuus 1-7 sivua (julkaisujärjestelmä mahdollistaa rajattoman omatoimisen sisällön lisäämisen)

  • Some-kanavien upotus

  • Kevyt SEO-optimointi
  • Responsiivisuuden
    tarkastaminen
  • Google Analytics -kävijäseuranta
1275 € + alv. 24%

Voit myös tarkistaa kotisivujen hinnan juuri teidän yrityksenne tarpeiden mukaan.

» Kotisivujen kartoituslomakkeeseen

Syyskuun ajan! Valokuvaustyö veloituksetta uusiin kotisivutilauksiin, mikäli kuvattava kohde sijaitsee Tampereen tai Ylöjärven läheisyydessä.
2018-09-02T10:33:36+00:00