Loading...
Hyvät kotisivut yritykselle 2018-10-02T10:13:44+00:00

Hyvät kotisivut yritykselle

Meiltä saa vain yhtä lajia kotisivuja, hyviä.

Tavoitteeni on aina se, että kotisivu-uudistuksesta seuraa konreettista hyötyä yrityksellesi. Mobiilikäytettävyys ja löydettävyys hakukoneissa ovat minulle sydäntä lähellä ja Google rakastaa sivustoja, missä nämä asiat ovat kunnossa.

Oletko jo riittävästi googlannut kotisivujen tekijää? Meitä kotisivujen tekijöitä kun taitaa mahtua sen ’kolmetoista tusinaan’.

Millä me Velhovisiossa erotumme joukosta? Mikä tekee meidän kotisivuista ainutlaatuisen paketin?

Pähkinänkuoressa kotisivumme edustavat nykyaikaa ja ne sisältävät kaiken tarvittavan järkevään hintaan. Mutta tämä ei vielä riitä.

Erotumme peruskotisivujen tekijöiden joukosta sillä, että meillä sisältyy kotisivujen hintaan myös sisällöllinen tuki. Velhovision tiimissä nimittäin toimii myös markkinointiviestinnän raudanlujana osaajana copywriter. Ja kaikki tämä ilman että kotisivupaketin hinta nousee.

Palveluihimme kuuluu siis seuloa aineistosta kuin aineistosta myyntiä kasvattavat sloganit, sisällöt ja myyntikärjet, joiden ympärille graafikot ja teknikko loihtivat kävijöitä houkuttelevat kotisivut.

Kelpaisiko siis yritystoimintaasi tehostavat kotisivut, vieläpä helposti ja ainutlaatuisella palvelulla?

On kaikkien osapuolille etu, että hyvin tehdyt kotisivut tehostavat yrityksesi markkinointia ja poikivat ostavia asiakkaita. Kannattaa valita siis sellainen kotisivujen tekijä, joka laittaa koko osaamisensa peliin yrityksesi menestymisen eteen.

“Todella ammattitaitoista ja laadukasta työskentelyä! Verkkokauppa toimii hienosti ja asiakkaiden on sitä helppo käyttää. Visuaalinen ilme, logoineen kaikkineen, ovat juuri sitä mitä halusin! Velhovision graafikoilla on mahtava kyky nähdä asiat visuaalisesti ja saada ideasta kiinni kerrottujen toiveiden pohjalta! Myös omilta asiakkailtani sain upeaa palautetta: Onpas tyylikkäät ja harmoniset sivut. Kiitos Velhovisio”

Mari Kulonen / myKotosa

“Sopivan pienissä erissä edettiin niin, että prosessi tuntui helpolta. Maaret osasi selittää asiat selkeästi ja selkokielellä. Pienistä vinkeistä hän loihti ihanan värimaailman ja selkeä ulkoasun. Tykkäsin myös siitä, että aikataulu piti.”

Tuula Savinainen-Makkonen / Terapiasilta

“Thanks wizards! AIVAN LOISTAVA, ette usko millainen fiilis oli, kun avattiin ensivedos. Siihen kulminoitu aika tunteikkaasti iso työ, mitä on tehty asian tiimoilla. Juu, tämä projekti meni kyllä erittäin hienosti.”

Tomi Kuparinen / Valkeakosken Pienvarastot Oy

Kotisivutarjous

sisältää seuraavaa:

 • Julkaisujärjestelmä:
  WordPress
 • Laajuus 1-7 sivua (julkaisujärjestelmä mahdollistaa rajattoman omatoimisen sisällön lisäämisen)

 • Some-kanavien upotus

 • Kevyt SEO-optimointi
 • Responsiivisuuden
  tarkastaminen
 • Google Analytics -kävijäseuranta
 • Teeman kustannuksen 59 eur

1275 € + alv. 24%

Voit myös tarkistaa kotisivujen hinnan juuri teidän yrityksenne tarpeiden mukaan.

» Kotisivujen kartoituslomakkeeseen

Lokakuun ajan! Konversioseuranta veloituksetta uusiin kotisivutilauksiin. Konversioseuranta kertoo esimerkiksi mitä kautta tarjouskyselylomakkeen täyttäneet ovat sivuille tulleet. Tätä arvokasta tietoa voi käyttää esimerkiksi mainonnan tehon mittaukseen.

Hei!

Velhovisio palvelee heinäkuussa seuraavasti:

2.-4.7. sekä 23.-31.7. (lomalla olemme siis 5. - 20.7)