Hyvät kotisivut yritykselle

Hyvät kotisivut yritykselle

Autamme saamaan kotisivuistanne enemmän hyötyä

Hyvät kotisivut koostuvat monesta eri osa-alueesta.

Kotisivujen tärkein tehtävä on antaa positiivinen mielikuva yrityksestäsi. Hyvä kotisivujen tekijä osaakin asettua asiakkaasi saappaisiin ja miettiä sisältöjä ja visuaalisuutta nimenomaan asiakkaasi näkökulmasta.

Yksi tapa saada enemmän hyötyä kotisivujen uudistamisesta on käyttää sivuja googlaantumisen apuvälineenä – meillä tähän paljon ideoita!

On myös hyödyllistä, jos kotisivujenne tekijä osaa puhua luontevasti digiä ja somea, eli tuntee digimarkkinoinnin kuviot. Näin kotisivuista muodostuu saman tien muuta markkinointia tukeva kivijalka.

Autamme saamaan kotisivuistanne enemmän hyötyä

Hyvät kotisivut koostuvat monesta eri osa-alueesta.

Kotisivujen tärkein tehtävä on antaa positiivinen mielikuva yrityksestäsi. Hyvä kotisivujen tekijä osaakin asettua asiakkaasi saappaisiin ja miettiä sisältöjä ja visuaalisuutta nimenomaan asiakkaasi näkökulmasta.

Yksi tapa saada enemmän hyötyä kotisivujen uudistamisesta on käyttää sivuja googlaantumisen apuvälineenä – meillä tähän paljon ideoita!

On myös hyödyllistä, jos kotisivujenne tekijä osaa puhua luontevasti digiä ja somea, eli tuntee digimarkkinoinnin kuviot. Näin kotisivuista muodostuu saman tien muuta markkinointia tukeva kivijalka.

Nettisivut ovat yrityksen uskottavuuden perusta ja luovat pohjan yrityksen markkinoinnille. Tavoitteemme on aina se, että kotisivu-uudistuksesta seuraa konkreettista hyötyä yrityksellesi.

Mobiilikäytettävyys ja hakukoneoptimointi ovat tänäpäivänä ihan elinehto yritykselle –  näiden asioiden kuntoonlaitto kuuluu meillä vakiona kotisivuprojekteihin.

Miksi valita juuri Velhovisio kotisivujen tekijäksi?

1. Markkinointiviestinnän osaaminen

Hyvä kotisivujen tekijä osaa asettua asiakkaasi saappaisiin ja poimia ne kohdat, mitkä tukevat asiakkaan matkaa kohti ostopäätöstä. Kun kotisivupakettiin sisältyy sisältösuunnittelun osaamista, yrityksenne kilpailuedut ja asiakashyöty on selkeästi hahmotettavassa muodossa (eli asiakas löytää helposti sivuiltanne ratkaisun tarpeeseensa) ja tätä kautta asiakkaan yhteydenottokynnys madaltuu.

2. Tunnemme hakukonenäkyvyyden lainalaisuudet

Kun sivujesi näkyvyys Googlen hakutuloksissa paranee, kotisivujen kävijämäärät kasvavat ja tätä kautta yhteydenottojen määrä kasvaa, mikäli kävijä löytää sivuiltanne ratkaisun ongelmaansa.

3. Panostamme yrityksenne visuaaliseen ilmeeseen

Ulkoasun ykköstehtävä on yrityksenne parhaiden puolien korostaminen. Kun uudistat kotisivusi meillä, emme tee pelkästään vain houkutettelevat ja tyylikkäät kotisivut. Lähes poikkeuksetta kotisivujen visuaalisesta ilmeestä tulee asiakkaan mielestä parempi kuin mitä se on ollut ja luonnollinen jatkumo onkin, että muuta printtimateriaalia voi uudistaa uusien sivujen ilmeellä ja sisällöllä.

4. Puhumme luontevasti digiä ja somea

Kun kotisivujesi tekijä tuntee google- ja somemainonnan maailman, saat kotisivut, joille on vaivaton tehdä tehokasta digimainontaa. Ps. Erityisen vahva osaaminen meiltä löytyy Google-mainonnan tekemisestä – on paljon kustannustehokkaampaa tilata digimainontakampanja kotisivujen tekijältä kuin usealta eri taholta.

5. Kotisivupakettimme sisältää kaiken tarpeellisen

Hakukoneoptimointi, käytön koulutus, kuvankäsittely, videoeditointi ja kävijäseurannan asennus ovat tyypillisiä palveluita, mitkä ei aina sisälly kotisivutarjouksiin kuin lisämaksusta- ole siis tarkkana, kun vertailet kotisivujen hintoja. Meillä palveluun kuuluu aina rutkasti maalaisjärkeä ja joustavuutta eli hoidamme kotisivuille ne asiat kuntoon, mistä sinulle on hyötyä.

6. Tavoittelemme menestystänne

Pystyisimme helposti tarjoamaan palveluista riisuttuja kotisivutoteutuksia edullisemmalla hinnalla, mutta tällöin kotisivu-uudistuksen hyöty jäisi mitättömäksi eikä tällainen ajattelu sovi työmoraaliimme. Jos siis keskinkertainen kelpaa yrityksellenne, emme ole oikea valinta.

Koko historiamme ajan olemme perustaneet kaiken toimintamme seuraavalle peruspilarille: jos meidän asiakkaamme menestyy ja saa hyötyä palveluistamme, mekin menestymme. Uskomme siis vahvasti win-win tilanteeseen.

Kotisivujen hinta

Kun haluat aidosti hyvät kotisivut yritykselle, valitse tämä paketti. Nettisivujen hinta sisältää kaiken oleellisen, mistä on hyötyä yrityksesi markkinoinnille. Oli kotisivujenne laajuus mikä tahansa, kotisivupaketteihimme kuuluu aina kiinteästi seuraavat osiot:

  • Kotisivujen luonti helposti itse-päivitettävällä WordPress-järjestelmälle

  • Upean yksilöllisen ulkoasun suunnittelu ja sisällön muokkaus toiveidesi mukaan

  • Jotta saat mahdollisimman suuren hyödyn digimarkkinoinnista, tarjouksemme sisältää rajattoman määrän erilaisia helposti päivitettäviä osioita yrityksesi tarpeiden mukaan – näitä ovat mm. blogi, ajankohtaista-palsta, kuvagalleria jne.

  • Hakukoneoptimoinnin olemassa olevan sisällön mukaan sekä ohjeistuksen hakukoneoptimoinnin perusteista, jota voit hyödyntää kun tuotat itse sisältöä nettiin.

Kotisivujen hinta, mikäli sivujen laajuus 1 sivua eli ns. one-page

Sopii yrityksille, jotka eivät tarvitse laajaa sivustoa, mutta haluavat silti panostaa sivujen nykyaikaisuuteen, ulkoasuun ja tyylikkyyteen. Sopii myös niille, jotka haluavat perusasiat kuntoon (esimerkiksi aloittavat yritykset) ja voivat myöhemmin laajentaa sivustoa.

» Kts. malli www.pihasionni.fi

1000 € + alv. 24 %
Kotisivujen hinta, mikäli sivujen laajuus 2-7 sivua

Sopii yrityksille, joilla on palveluita tai tuotteita muutama ja joille riittää muutama yleissivu.

» Kts. malli www.swanit.fi

1375 € + alv. 24 %
Kotisivujen hinta, mikäli sivujen laajuus 8-15 sivua

Sopii yrityksille, joilla on runsaasti erilaisia palveluita tai tuotteita ja sisältöjä.

» Kts. malli www.autokoulupirkka.fi

1675 € + alv. 24 %

Tarjouspyyntö

Huom!

Huomasitko, että kotisivujen hinnoittelu on meillä yksinkertaista?

Suppeammat sivustot ovat edullisemmat, laajempiin lasketaan enemmän työaikaa. Monesti mainostoimistot paketoivat edullisempiin paketteihin vähemmän palveluita, mutta me emme usko tämän tyyppiseen työskentelyyn – yhden sivunkin asiakas tarvitsee ihan samalla lailla myös esimerkiksi hakukoneoptimoinnin kuin asiakas, jolle tehdään 15 sivua.

Meidät erottaa monesta muusta toimijasta on se, että  meidän kotisivupakettiin sisältyy AINA kaikki tarpeellinen. Vaikka tilaisit yhden sivun laajuisen kokonaisuuden (ns. one-pagen), pärjäät jo silläkin hyvin. Sekin sisältää esimerkiksi tarpeen mukaan blogin ja ajankohtaista-palstan eli toisen sanoen tarjous sisältää rajattoman määrän itse tekemääsi sisältöä.

Tarjoukset kotisivutilauksen yhteydessä

Logosuunnittelu

Oletko uusi yrittäjä? Logoon kannattaa panostaa – laadukas logo kiteyttää yrityksesi sielun ja tunnelman.

Hinta 250 € + alv. 24 %

(ovh. 375 €) Sisältää myös graafisen ohjeiston, mikä sisältää yritysilmeen väri- ja fonttitiedot latauslinkkeineen.

Käyntikortin suunnittelu

Näyttävä käyntikortti on aina ilo ojentaa asiakkaalle.

Hinta 150 € + alv. 24 %

(Ovh. 185 €) Kauttamme saat kortit painettuna esim. 55 € + alv. 24 % / 200 kpl

Google -mainoskampanja

Ohjataan sellaisia kävijöitä uudistetuille kotisivuille, jotka etsivät juuri sinun yrityksen palveluita.

Hinta 450 € + alv. 24 %

(Ovh.  550 €) Sisältää kampanjan laatimisen sekä jatkohuollon ohjeistuksen

Tutustu myös…

Tarkistuslista kotisivujen uudistajalle

Jos kotisivujen uudistus on suunnitelmissa ja kilpailutat mainostoimistoita, kysy edes nämä! Voit myös tilata meiltä maksuttoman kotisivujen laatutarkastuksen.

Saammeko auttaa myös digimainonnassa?

Jos sinäkin olet kyllästynyt kaikenkirjaviin digimainosyrityksiin, jotka lupaavat hoitaa x:n tai y:n, tutustu myös meidän hoitamaan pakettiin, joka KAIKEN kotisivujen päivityksestä some- ja googlemainontaan.

Referenssejä

Asiakaspalautetta

”Yhteistyö sujui hyvin ja Velhovision väki oli innostunutta ja kannustavaa. Hinta-laatusuhde oli erinomainen. Olemme saaneet jo paljon hyvää palautetta nettisivuista myös ulkopuolisilta ja olemme myös suositelleet heitä muillekin!”
Janne ja Katja / KUILU Elevators Oy

Velhovisio mainostoimisto Ylöjärvi ja koko suomi – aina osaavaa ja henkilökohtaista palvelua!