Hyvät Kotisivut yritykselle

Hyvät kotisivut yritykselle

Miksi valita hyvät kotisivut?

Nettisivut ovat yrityksen uskottavuuden perusta ja luovat pohjan yrityksen markkinoinnille. Nettisivut ovat investointi, ei kulu, jotka oikein tehtynä tuottavat hintansa takaisin. Kannattaa siis valita kokenut kotisivujen tekijä, joka ymmärtää ostokäyttäytymistä, pystyy nopeasti omaksumaan teidän yrityksenne kilpailuedut ja soveltamaan ne asiakastasi puhuttevaan muotoon.  Saat siis meiltä nettisivut, jotka toimivat perustana kaikelle markkinoinnille, houkuttelevat kävijöitä ja madaltavat asiakkaasi yhteydenottokynnystä.

Nettisivut ovat tärkeä myynnin tuki

Kun tuotteenne / palvelunne on esitellään sivuillanne houkuttelevasti ja asiakaslähtöisesti, ne tuottavat haluttuja tuloksia entistä paremmin.

Nettisivujen pitää löytyä verkosta

Panostamme sivujen hakukonenäkyvyyteen jo rakennesuunnittelusta alkaen. Mietimme, millä hakusanoilla asiakkaasi hakevat palveluanne ja ideoimme sisältöjä sen mukaan.

Nettisivut tehostavat markkinointia

Nettisivujen avulla pystyt halutessasi luomaan uutta sisältöä kätevästi ja näin pystyt hyödyntämään sivujasi markkinoinnissa tehokkaasti.

Tavoitteemme on aina se, että kotisivu-uudistuksesta seuraa konkreettista hyötyä yrityksellesi. Mobiilikäytettävyys ja löydettävyys hakukoneissa ovat meille sydäntä lähellä ja Google rakastaa sivustoja, missä nämä asiat ovat kunnossa.

Kotisivujen visuaalisuuteen voi panostaa esimerkiksi hyvillä valokuvilla. Jos yrityksesi sijaitsee Ylöjärven lähellä, tulen mielelläni ottamaan yrityksestänne valokuvia kotisivu-uudistusta varten.

Referenssejä
Asiakaspalautetta

”Yhteistyö sujui hyvin ja Velhovision väki oli innostunutta ja kannustavaa. Hinta-laatusuhde oli erinomainen. Olemme saaneet jo paljon hyvää palautetta nettisivuista myös ulkopuolisilta ja olemme myös suositelleet heitä muillekin!”
Janne ja Katja / KUILU Elevators Oy

“Sopivan pienissä erissä edettiin niin, että prosessi tuntui helpolta. Maaret osasi selittää asiat selkeästi ja selkokielellä. Pienistä vinkeistä hän loihti ihanan värimaailman ja selkeä ulkoasun. Tykkäsin myös siitä, että aikataulu piti.”

Tuula Savinainen-Makkonen / Terapiasilta

“Otimme starttipaketin aloittavalle yritykselle ja lisäksi autoteippausten suunnittelun. Palvelu toimi erittäin mallikkaasti ja tuotteet vastasi kaikkia odotuksiamme. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä ja suosittelemme myös muille.”

Sami Seppänen / Kiinteistöpalvelu Tantere Oy

Kotisivutarjous

Kun haluat aidosti hyvät nettisivut yritykselle, valitse tämä paketti. Nettisivujen hinta sisältää kaiken oleellisen, mistä on hyötyä yrityksesi markkinoinnille. Tarjous sisältää seuraavaa:

  • Julkaisujärjestelmä: WordPress

  • Laajuus enintään 10 sivua (julkaisujärjestelmä mahdollistaa rajattoman omatoimisen sisällön lisäämisen)

  • Some-kanavien upotus

  • Kevyt SEO-optimointi
  • Responsiivisuuden
    tarkastaminen
  • Google Analytics -kävijäseuranta
  • Hintaan lisätään teeman kustannus 59 eur

1375 € + alv. 24 %
Valokuvaus kaupan päälle! Laadukkaat yrityksen omat kuvat ovat tärkeää ulkoasun kannalta. Tarjous koskee enintään noin 50 kilometrin päässä Ylöjärveltä sijaitsevia yrityksiä. Kuvauksen aikana voidaan kuvata esimerkiksi yrityksen julkisivu, henkilökuntaa, muutamia tuotekuvia sekä yleisesti tiloja. Samalla käynnillä käydään myös läpi kotisivu-uudistuksen toiveet ja kartoitetaan muu aineisto. Tehokasta ja hyödyllistä samalla kertaa! Käynnin kesto on enintään 3 tuntia.

Tarjouspyyntö

Yrityksesi markkinoinnista pitävät hyvää huolta:
Yrityksesi markkinoinnista pitävät hyvää huolta:
Annika Salminen

Energiapakkaus Annika hoitaa asiakaspalvelua ja saa lämpöisellä olemuksella päivän paistamaan myös asiakkaan risukasaan.

Maaret Borg

Yrittäjä ja mainosalan kokenut monitoiminainen Maaret vastaa luovasta suunnittelusta.

Annika Salminen

Energiapakkaus Annika hoitaa asiakaspalvelua ja saa lämpöisellä olemuksella päivän paistamaan myös asiakkaan risukasaan.

Maaret Borg

Yrittäjä ja mainosalan kokenut monitoiminainen Maaret vastaa luovasta suunnittelusta.

Pirauta ihmeessä!
050 576 1688
Istutaanko alas?
Mikkolantie 9, Ylöjärvi
Laitathan viestiä?
Verkostoidutaan?

Velhovisio mainostoimisto Ylöjärvi ja koko suomi – aina osaavaa ja henkilökohtaista palvelua!