Hyvät kotisivut yritykselle

Hyvät kotisivut yritykselle

Miksi valita hyvät kotisivut?

Kotisivut ovat yrityksen uskottavuuden perusta ja luovat pohjan yrityksen markkinoinnille. Kannattaa valita kokenut kotisivujen tekijä, joka ymmärtää ostokäyttäytymistä, pystyy nopeasti omaksumaan teidän yrityksenne kilpailuedut ja soveltamaan ne asiakastasi puhuttevaan muotoon.  Saat siis meiltä kotisivut, jotka toimivat perustana kaikelle markkinoinnille, houkuttelevat kävijöitä ja madaltavat asiakkaasi yhteydenottokynnystä.

Kotisivut ovat tärkeä myynnin tuki

Kun tuotteenne / palvelunne on esitellään kotisivuilla houkuttelevasti ja asiakaslähtöisesti, ne tuottavat haluttuja tuloksia entistä paremmin.

Kotisivujen pitää löytyä netistä

Panostamme kotisivujen hakukonenäkyvyyteen jo rakennesuunnittelusta alkaen. Mietimme, millä hakusanoilla asiakkaasi hakevat palveluanne ja ideoimme sisältöjä sen mukaan.

Kotisivut tehostavat markkinointia

Kotisivujen avulla pystyt halutessasi luomaan uutta sisältöä kätevästi ja näin pystyt hyödyntämään kotisivujasi markkinoinnissa tehokkaasti.

Tavoitteemme on aina se, että kotisivu-uudistuksesta seuraa konkreettista hyötyä yrityksellesi. Mobiilikäytettävyys ja löydettävyys hakukoneissa ovat meille sydäntä lähellä ja Google rakastaa sivustoja, missä nämä asiat ovat kunnossa.

Kotisivujen visuaalisuuteen voi panostaa esimerkiksi hyvillä valokuvilla. Jos yrityksesi sijaitsee Ylöjärven lähellä, tulen mielelläni ottamaan yrityksestänne valokuvia kotisivu-uudistusta varten.

Referenssejä
Asiakaspalautetta

”Yhteistyö sujui hyvin ja Velhovision väki oli innostunutta ja kannustavaa. Hinta-laatusuhde oli erinomainen. Olemme saaneet jo paljon hyvää palautetta nettisivuista myös ulkopuolisilta ja olemme myös suositelleet heitä muillekin!”
Janne ja Katja / KUILU Elevators Oy

“Sopivan pienissä erissä edettiin niin, että prosessi tuntui helpolta. Maaret osasi selittää asiat selkeästi ja selkokielellä. Pienistä vinkeistä hän loihti ihanan värimaailman ja selkeä ulkoasun. Tykkäsin myös siitä, että aikataulu piti.”

Tuula Savinainen-Makkonen / Terapiasilta

“Otimme starttipaketin aloittavalle yritykselle ja lisäksi autoteippausten suunnittelun. Palvelu toimi erittäin mallikkaasti ja tuotteet vastasi kaikkia odotuksiamme. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä ja suosittelemme myös muille.”

Sami Seppänen / Kiinteistöpalvelu Tantere Oy

Kotisivutarjous

Kun haluat aidosti hyvät kotisivut yritykselle, valitse tämä paketti. Kotisivujen hinta sisältää kaiken oleellisen, mistä on hyötyä yrityksesi markkinoinnille. Kotisivutarjous sisältää seuraavaa:

  • Julkaisujärjestelmä: WordPress

  • Laajuus 1-7 sivua (julkaisujärjestelmä mahdollistaa rajattoman omatoimisen sisällön lisäämisen)

  • Some-kanavien upotus

  • Kevyt SEO-optimointi
  • Responsiivisuuden
    tarkastaminen
  • Google Analytics -kävijäseuranta
  • Hintaan sisältyy teeman kustannus 59 eur

1275 € + alv. 24 %
Valokuvaus kaupan päälle! Laadukkaat yrityksen omat kuvat ovat tärkeää ulkoasun kannalta. Tarjous koskee enintään noin 50 kilometrin päässä Ylöjärveltä sijaitsevia yrityksiä. Kuvauksen aikana voidaan kuvata esimerkiksi yrityksen julkisivu, henkilökuntaa, muutamia tuotekuvia sekä yleisesti tiloja. Samalla käynnillä käydään myös läpi kotisivu-uudistuksen toiveet ja kartoitetaan muu aineisto. Tehokasta ja hyödyllistä samalla kertaa! Käynnin kesto on enintään 3 tuntia.
Kysäise tarkempi tarjous!

Tarjouspyyntö

Yrityksesi markkinoinnista pitävät hyvää huolta:
Annika Salminen

Energiapakkaus Annika hoitaa asiakaspalvelua ja saa lämpöisellä olemuksella päivän paistamaan myös asiakkaan risukasaan.

Maaret Borg

Yrittäjä ja mainosalan kokenut monitoiminainen Maaret vastaa luovasta suunnittelusta.

Pirauta ihmeessä!
050 576 1688
Istutaanko alas?
Mikkolantie 9, Ylöjärvi
Laitathan viestiä?
Verkostoidutaan?

Velhovisio mainostoimisto Ylöjärvi ja koko suomi – aina osaavaa ja henkilökohtaista palvelua!