Loading...

Hyvät internetsivut yritykselle

Meiltä saa vain yhtä lajia internetsivuja, hyviä.

Tavoitteeni on aina se, että internetsivu-uudistuksesta seuraa konreettista hyötyä yrityksellesi. Mobiilikäytettävyys ja löydettävyys hakukoneissa ovat minulle sydäntä lähellä ja Google rakastaa sivustoja, missä nämä asiat ovat kunnossa.

Oletko jo riittävästi googlannut internetsivujen tekijää? Meitä internetsivujen tekijöitä kun taitaa mahtua sen ’kolmetoista tusinaan’. Millä me Velhovisiossa erotumme joukosta? Mikä tekee meidän internetsivuista ainutlaatuisen paketin?

Erotumme perusinternetsivujen tekijöiden joukosta sillä, että saat ison talon osaamisen pienen talon hinnalla.

internetsivut ovat yrityksen uskottavuuden perusta. Pähkinänkuoressa tekemämme internetsivumme edustavat nykyaikaa ja ne sisältävät kaiken tarvittavan järkevään hintaan. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta osaamisemme on alan aallon harjaa. Meillä on panostettu esimerkiksi markkinointisuunnitteluosaamiseen, SEO ystävälliseen työnkulkuun sekä data-analytiikkaan. Ja kaikki tämä ilman että internetsivupaketin hinta nousee.  Tämä tarkoittaa näkökulmastanne sitä, että saatte internetsivut, jotka houkuttelevat kävijöitä, luovat yrityksestänne uskottavan kuvan ja madaltavat asiakkaasi yhteydenottokynnystä. Lisäksi internetsivut tehostavat kaikkea muuta mainontaa.

Entäpä muu markkinointi?

Kun tilaat esimerkiksi graafista suunnittelua (messumateriaalit, esitteet, mainokset, katalogit, rollupit…) tai digimainontaa (google- ja facebookmainontaa, sisällöntuotantoa…) samalta tekijältä, työnkulku tehostuu ja sinä säästät siihen verrattuna, että hajautat työn eri toimijoille. Tämä on samalla myös vaivatonta, että sinulla on vain yksi yhteyshenkilö, joka pystyy hoitamaan koko yrityksesi markkinoinnin. Psst… erityisesti uudet yritykset – logosuunnittelua on pystytty tekemään 200 euron molemmin puolin internetsivutilauksen yhteydessä.

Kelpaisiko siis yritystoimintaasi tehostavat internetsivut, vieläpä helposti ja ainutlaatuisella palvelulla?

On kaikkien osapuolille etu, että hyvin tehdyt internetsivut tehostavat yrityksesi markkinointia ja poikivat ostavia asiakkaita. Kannattaa valita siis sellainen internetsivujen tekijä, joka laittaa koko osaamisensa peliin yrityksesi menestymisen eteen. Meillä Velhovisiossa on myös tapana välittää asiakkaiden edusta kuin olisimme itse asiakkaamme saappaissa.

“Otimme starttipaketin aloittavalle yritykselle ja lisäksi autoteippausten suunnittelun. Palvelu toimi erittäin mallikkaasti ja tuotteet vastasi kaikkia odotuksiamme. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä ja suosittelemme myös muille.”

Sami Seppänen / Kiinteistöpalvelu Tantere Oy

“Todella ammattitaitoista ja laadukasta työskentelyä! Verkkokauppa toimii hienosti ja asiakkaiden on sitä helppo käyttää. Visuaalinen ilme, logoineen kaikkineen, ovat juuri sitä mitä halusin! Velhovision graafikoilla on mahtava kyky nähdä asiat visuaalisesti ja saada ideasta kiinni kerrottujen toiveiden pohjalta! Myös omilta asiakkailtani sain upeaa palautetta: Onpas tyylikkäät ja harmoniset sivut. Kiitos Velhovisio!”

Mari Kulonen / myKotosa

“Sopivan pienissä erissä edettiin niin, että prosessi tuntui helpolta. Maaret osasi selittää asiat selkeästi ja selkokielellä. Pienistä vinkeistä hän loihti ihanan värimaailman ja selkeä ulkoasun. Tykkäsin myös siitä, että aikataulu piti.”

Tuula Savinainen-Makkonen / Terapiasilta

“Thanks wizards! AIVAN LOISTAVA, ette usko millainen fiilis oli, kun avattiin ensivedos. Siihen kulminoitu aika tunteikkaasti iso työ, mitä on tehty asian tiimoilla. Juu, tämä projekti meni kyllä erittäin hienosti.”

Tomi Kuparinen / Valkeakosken Pienvarastot Oy

KOTISIVUTARJOUS

sisältää seuraavaa:

 • Julkaisujärjestelmä:
  WordPress
 • Laajuus 1-7 sivua (julkaisujärjestelmä mahdollistaa rajattoman omatoimisen sisällön lisäämisen)

 • Some-kanavien upotus

 • Kevyt SEO-optimointi
 • Responsiivisuuden
  tarkastaminen
 • Google Analytics -kävijäseuranta
 • Hintaan sisältyy teeman kustannus 59 eur

1275 € + alv. 24 %

Ota yhteyttä!

Kysy ihmeessä lisää!

Pyydä tarkempi tarjous oheisella lomakkeella, niin pääset tutustumaan kotisivutarjouksen sisältöön. Lomakkeen täyttäminen on täysin riskitöntä, ei sido mihinkään emmekä käytä sähköpostiosoitettasi muuhun kuin tarjouksen lähettämiseen. Voit myös hyödyntää chattiämme, soittaa 050 576 1688 tai tai laittaa viestiä!
2018-11-12T13:25:28+00:00