Hyvät internetsivut yritykselle

Hyvät internetsivut yritykselle

Miksi valita hyvät internetsivut?

Internetsivut ovat yrityksen uskottavuuden perusta ja luovat pohjan yrityksen markkinoinnille. Kannattaa valita kokenut internetsivujen tekijä, joka ymmärtää ostokäyttäytymistä, pystyy nopeasti omaksumaan teidän yrityksenne kilpailuedut ja soveltamaan ne asiakastasi puhuttevaan muotoon. Saat siis meiltä internetsivut, jotka toimivat perustana kaikelle markkinoinnille, houkuttelevat kävijöitä ja madaltavat asiakkaasi yhteydenottokynnystä.

Internetsivut ovat tärkeä myynnin tuki

Kun tuotteenne / palvelunne on esitellään internetsivuilla houkuttelevasti ja asiakaslähtöisesti, ne tuottavat haluttuja tuloksia entistä paremmin.

Internetsivujen pitää löytyä netistä

Panostamme internetsivujen hakukonenäkyvyyteen jo rakennesuunnittelusta alkaen. Mietimme, millä hakusanoilla asiakkaasi hakevat palveluanne ja ideoimme sisältöjä sen mukaan.

Internetsivut tehostavat markkinointia

Internetsivujen avulla pystyt halutessasi luomaan uutta sisältöä kätevästi ja näin pystyt hyödyntämään internetsivujasi markkinoinnissa tehokkaasti.

Tavoitteemme on aina se, että internetsivu-uudistuksesta seuraa konkreettista hyötyä yrityksellesi. Mobiilikäytettävyys ja löydettävyys hakukoneissa ovat meille sydäntä lähellä ja Google rakastaa sivustoja, missä nämä asiat ovat kunnossa.

Internetsivujen visuaalisuuteen voi panostaa esimerkiksi hyvillä valokuvilla. Jos yrityksesi sijaitsee Ylöjärven lähellä, tulen mielelläni ottamaan yrityksestänne valokuvia internetsivu-uudistusta varten.

Referenssejä
Asiakaspalautetta

”Yhteistyö sujui hyvin ja Velhovision väki oli innostunutta ja kannustavaa. Hinta-laatusuhde oli erinomainen. Olemme saaneet jo paljon hyvää palautetta nettisivuista myös ulkopuolisilta ja olemme myös suositelleet heitä muillekin!”
Janne ja Katja / KUILU Elevators Oy

“Sopivan pienissä erissä edettiin niin, että prosessi tuntui helpolta. Maaret osasi selittää asiat selkeästi ja selkokielellä. Pienistä vinkeistä hän loihti ihanan värimaailman ja selkeä ulkoasun. Tykkäsin myös siitä, että aikataulu piti.”

Tuula Savinainen-Makkonen / Terapiasilta

“Otimme starttipaketin aloittavalle yritykselle ja lisäksi autoteippausten suunnittelun. Palvelu toimi erittäin mallikkaasti ja tuotteet vastasi kaikkia odotuksiamme. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä ja suosittelemme myös muille.”

Sami Seppänen / Kiinteistöpalvelu Tantere Oy

Kotisivujen hinta

Kun haluat aidosti hyvät nettisivut yritykselle, valitse tämä paketti. Nettisivujen hinta sisältää kaiken oleellisen, mistä on hyötyä yrityksesi markkinoinnille. Peruskotisivut yleensä sisältävät seuraavaa:

  • Julkaisujärjestelmä: WordPress

  • Laajuus enintään 10 sivua (julkaisujärjestelmä mahdollistaa rajattoman omatoimisen sisällön lisäämisen)

  • Some-kanavien upotus

  • Kevyt SEO-optimointi
  • Responsiivisuuden
    tarkastaminen
  • Google Analytics -kävijäseuranta

1000 – 1500 € + alv. 24 %
Kysäise tarkempi tarjous!

Tarjouspyyntö

Tervetuloa VIP-asiakkaaksemme!

Olen Velhovision perustaja ja mainosalan kokenut monitoiminainen. Vastaan sujuvasta projektin kulusta ja pidän ohjat käsissäni moneen osaajaan.

Jään innolla odottamaan yhteydenottoasi, niin katsotaan mitä voimme tehdä yrityksenne eteen!

– Maaret Borg, yrittäjä ja visuaalinen toteuttaja

Annika Salminen

Energiapakkaus Annika hoitaa asiakaspalvelua ja saa lämpöisellä olemuksella päivän paistamaan myös asiakkaan risukasaan.

Olen Velhovision perustaja ja mainosalan kokenut monitoiminainen. Vastaan sujuvasta projektin kulusta ja pidän ohjat käsissäni moneen osaajaan.

Jään innolla odottamaan yhteydenottoasi, niin katsotaan mitä voimme tehdä yrityksenne eteen!

– Maaret Borg, yrittäjä ja visuaalinen toteuttaja

Velhovisio mainostoimisto Ylöjärvi ja koko suomi - aina osaavaa ja henkilökohtaista palvelua!